Kde se dají koupit levné NFT a na co si dát pozor?
Zajímá mě, kde vlastně najdu levné NFT, protože slyším tolik o tom, jak jsou některé digitální umění a sběratelské předměty extrémně drahé, ale já bych chtěl něco, co bych si mohl dovolit. Neznáte nějaké platformy nebo trhy, kde by se daly sehnat NFT za rozumnou cenu? Přemýšlím o tom, jestli je lepší hledat na nějakých známých tržištích jako OpenSea nebo Rarible, nebo jestli existují i jiné alternativy, kde by mohly být ceny nižší. Vím, že u NFT je hodně důležité sledovat i to, kdo je tvůrcem a jaká je historie prodeje, ale co dalšího bych měl mít na paměti, když kupuji levné NFT? Jaké faktory by měly ovlivnit moje rozhodnutí? Někdo říkal něco o skryté kvalitě nebo podvodech, takže by mě zajímalo, na co si dát pozor. Je také dobré porovnávat ceny mezi různými platformami? A co třeba poplatky za transakce – jak je to s těmi poplatky na různých sítích? Mám pocit, že se v tomhle světě docela snadno ztratit a rád bych měl jasnější představu o tom, jak se orientovat v nákupu levných NFT bez toho, abych narazil na nějaké problémy alebo dokonce ztratil peníze. Jaké tipy máte pro někoho takového jako jsem já?