Jak zjistit, které NFT mají potenciál na zhodnocení?
S rostoucí popularitou NFT se mi v hlavě honí myšlenky ohledně toho, jak vlastně zjistit, které z těchto digitálních aktiv mohou mít dlouhodobý potenciál zhodnocení. Je to dost komplikované, protože na trhu je tolik různých projektů a umělců, a já se chci vyhnout tomu, abych investoval do něčeho, co za pár měsíců ztrácí hodnotu. Zajímalo by mě, jaké faktory byste doporučili sledovat při výběru NFT pro investici. Myslíte si, že je důležité analyzovat uměleckou hodnotu díla, nebo spíše sledovat trendy a poptávku na trhu? Co říkáte na to, jak moc hraje roli komunita kolem projektu? Zajímá mě také, jestli byste doporučili sledovat konkrétní platformy pro prodej NFT nebo spíše se zaměřit na jednotlivé umělce a jejich portfolio. Mám pocit, že hodně záleží na reputaci tvůrců a jestli mají nějaké úspěšné projekty za sebou. Jakým způsobem tedy rozpoznáváte ty, které mají reálnou šanci na nárůst ceny? Existují nějaké analytické nástroje nebo weby, které byste doporučili pro sledování výkonu NFT? A co si myslíte o tom, jak důležité jsou novinky a trendy ve světě technologií a kryptoměn pro rozhodování o investicích do NFT? Chtěl bych se dozvědět více o vašich zkušenostech a strategiích, které používáte při výběru NFT s potenciálem na zhodnocení.