Jak začít investovat do NFT, abych měl pasivní příjem?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak mohou být skvělou příležitostí pro investory, kteří chtějí mít pasivní příjem. Ale jak vlastně začít s investováním do NFT? Mám na mysli, co všechno bych měl vědět než vůbec udělám svůj první krok? Jaké typy NFT jsou nejlepší pro pasivní příjem? Například, je lepší investovat do digitálního umění, herních předmětů nebo snad do nějakých virtuálních pozemků? Jaký byl vůbec vývoj trhu s NFT v posledních letech a jak se liší od jiných investičních možností? Odkud vzít informace o kvalitních projektech a jak poznat, které z nich mají potenciál na zisk? A co takové praktické věci jako poplatky za transakce nebo potřeba peněženky? Je nutné mít nějakou zkušenost s kryptoměnami, nebo to zvládne i úplný nováček? Mám také obavy z rizik spojených s investováním do NFT. Jak se chránit před podvody a spekulacemi? Jaká je pravděpodobnost, že moje investice do NFT nevyjde a já na tom prodělám? Chtěl bych se tedy zeptat, jak se na to vše připravit a co všechno si promyslet před tím, než začnu investovat do NFT, abych mohl mít skutečně šanci na pasivní příjem. Budu vděčný za jakékoliv rady a tipy!