Co by měl mít úspěšný NFT projekt, abych do něj investoval?
V poslední době se hodně mluví o NFT projektech a já se snažím pochopit, co vlastně dělá jeden projekt úspěšným a atraktivním pro investice. Všichni slyšíme o ohromných částkách, za které se některé digitální umění prodávají, ale jak poznám, který projekt má skutečnou hodnotu? Mělo by to být něco, co se dá snadno prodat nebo v čem vidím potenciál růstu? Jak důležitá je komunita kolem projektu? Má smysl investovat do NFT, pokud za ním nestojí silný tým nebo zajímavý příběh? A co třeba technologie – mělo by být všechno postavené na solidní blockchainové platformě? Mám se dívat na to, jaké umělce nebo tvůrce projekt zahrnuje, nebo raději zkoumat jeho marketingové strategie a plány do budoucna? Zajímalo by mě i to, jak moc je důležité mít nějakou unikátní vlastnost nebo inovaci oproti jiným projektům. A co je nejlepší způsob, jak si ověřit tyto informace, abych nebyl podveden? Přijde mi to jako celkem složité téma a rád bych slyšel vaše názory a tipy na to, co všechno bych měl zvážit, než se rozhodnu investovat do nějakého NFT projektu.