Jak poznám, jestli je NFT dobrá investice?
Už nějakou dobu přemýšlím o investicích do NFT a mám na srdci pár otázek, které mě trápí. Slyšel jsem spoustu příběhů o tom, jak lidé vydělali enormní částky na prodeji digitálního umění, ale také jsem viděl, jak někteří investoři přišli o hodně peněz. Jak tedy poznat, jestli konkrétní NFT stojí za to? Je něco, co bych měl mít na paměti před tím, než se rozhodnu investovat? Jaké faktory určují hodnotu NFT? Měly by mě zajímat věci jako autorství, popularita nebo komunita kolem daného projektu? A co druhy NFT - je třeba rozlišovat mezi uměním, hudbou a herními předměty? Jak si mohu udělat obrázek o tom, zda má NFT perspektivu růstu do budoucna? Vím, že trh s NFT je velmi volatilní a může se rychle měnit, ale existují nějaké strategie nebo tipy, které by mi mohly pomoci lépe porozumět tomu, kdy a do čeho investovat? A nakonec, jak bezpečné je vůbec držet NFT? Mám se bát krádeže nebo ztráty přístupu k mé digitální peněžence? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale opravdu bych rád získal lepší přehled o tomto tématu a byl schopen činit informovaná rozhodnutí.