Jaké firmy v oblasti technologií mají podle vás největší potenciál v následujících letech?
Zajímalo by mě, jaké technologické firmy podle vás mohou mít v příštích letech největší růstový potenciál. Myslím, že je to teď hodně aktuální téma, protože technologie se neustále vyvíjejí a transformují naše životy. Například slyšel jsem, že umělá inteligence a strojové učení jsou na vzestupu, a tak mě zajímá, jestli jsou nějaké konkrétní společnosti, které by mohly těžit z tohoto trendu. Je také stále více patrné, jak důležitá je kybernetická bezpečnost, takže bych rád věděl, jestli máte nějaké tipy na firmy, které se zabývají tímto odvětvím. Dalším zajímavým směrem je internet věcí a smart technologie – máme tu spoustu startupů i zavedených firem, ale která z nich by podle vás mohla převzít vedoucí pozici? Jak to vidíte s firmami zaměřenými na obnovitelné zdroje energie? Vzhledem k rostoucímu důrazu na udržitelnost si myslím, že by mohly mít velký potenciál. Když se podívám na trh s kryptoměnami a blockchainem, také tu vnímám spoustu příležitostí. Jaké firmy nebo platformy v této oblasti považujete za zajímavé? A co třeba firmy zabývající se virtuální realitou nebo augmented reality? Mají podle vás šanci na úspěch? Rád bych slyšel vaše názory a tipy na investice do těchto futuristických technologií.