Jaké oblasti v Česku mají nejrychlejší růst cen realit?
Zajímá mě, jaké oblasti v Česku se teď nejvíc hýbou, pokud jde o ceny nemovitostí. Slyšel jsem, že některé regiony zažívají opravdu rychlý růst a já bych rád věděl, kde přesně to je. Například, jsou to spíš velká města jako Praha nebo Brno, nebo se o tom mluví i v menších městech a obcích? A co třeba okrajové části těchto měst, jsou tam také nějaké trendy? Když se podívám na nabídku realit na internetu, tak mi přijde, že ceny jdou pořád nahoru a já bych chtěl mít přehled o tom, kde se dá investovat s největší perspektivou. Zaslechl jsem něco o oblasti kolem Plzně nebo Pardubic, ale nevím, jestli je to pravda. Jak na tom tyto lokality jsou ve srovnání s ostatními? Vím, že covid hodně zamíchal trhem s nemovitostmi a teď je to všechno jinak. Jaké faktory ovlivňují ten růst cen? Je to hlavně poptávka po bydlení, nebo je v tom i nabídka nových projektů? Byl bych moc vděčný za tipy a doporučení od těch z vás, co máte přehled o trhu. Které lokality v Česku si myslíte, že mají největší potenciál pro budoucí investice do realit?