Jak začít investovat do kryptoměn a na co si dát pozor?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak vlastně začít investovat do kryptoměn. Nikdy jsem to nedělal a mám spoustu otázek. První věc, která mě zajímá, je, jestli je lepší začít s nějakou konkrétní kryptoměnou nebo se rozhlédnout po více možnostech? Slyšel jsem o Bitcoinu, Ethereu a dalších, ale nejsem si jistý, jak se rozhodnout. Jaké jsou nejlepší platformy pro nákup kryptoměn? Je Binance nebo Coinbase dobrá volba? A co bezpečnost? Mám strach z podvodů a ztráty peněz. Jakými způsoby mohu ochránit své investice? Je dobré mít peníze na burze nebo je lepší je přesunout do hardwarové peněženky? Další věc, co se týče volatility – je normální, že hodnota kryptoměn hodně kolísá? Jak se mám s tím vyrovnat, když vidím, že cena klesá? Na co bych si měl dávat pozor, abych se vyhnul zbytečným ztrátám? A co regulace? Může mít vliv na trh s kryptoměnami něco jako vládní zásahy? Opravdu chci investovat do tohoto světa, ale mám obavy a rád bych slyšel názory někoho zkušenějšího. Díky moc za jakékoli rady!