Kdy bych měl přehodnotit své investice v kryptoměnách?
Investuji do kryptoměn už nějakou dobu, ale teď si nejsem úplně jistý, jestli bych neměl udělat nějaké změny. Jak poznám, že je čas přehodnotit své investice? V poslední době jsem sledoval, jak se trh dost mění a přemýšlím, zda moje aktuální portfólio odpovídá současným trendům. Občas mám pocit, že mě nové projekty míjejí, a zatímco některé altcoiny rostou, jiné se propadají. Kdy bych se měl zamyslet nad tím, zda moje investice mají stále smysl? Měli bychom brát v úvahu nejen aktuální cenu a volatilitu kryptoměn, ale i technologické inovace nebo partnerství, které by mohly ovlivnit budoucnost daných projektů? A co když přijde nějaká regulační změna? Jak moc to ovlivňuje naše rozhodování o tom, jestli prodávat či nakupovat? Rád bych slyšel názory ostatních na to, jak vyhodnocujete své investice a kdy vám přijde rozumné udělat krok zpět a podívat se na celkové portfolio. Také by mě zajímalo, jestli někdo z vás sleduje konkrétní metriky nebo indikátory, které vám pomáhají rozhodnout se o přehodnocení investic. Jak často kontrolujete své portfolio a co vás k tomu motivuje?