Jak začít investovat do NFT, když o tom ještě nic nevím?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít s investováním do NFT, když jsem o tom nikdy moc neslyšel a vlastně nevím, co to přesně obnáší. Slyšel jsem, že je to v poslední době hodně populární a že se dají koupit digitální umělecká díla, ale vůbec netuším, jak na to. Jaké platformy bych měl použít? Je nějaký konkrétní způsob, jak si vybrat, do čeho investovat? Taktéž bych rád věděl, jestli je důležité mít nějaké technické znalosti nebo jestli to zvládne i někdo, kdo s počítači moc nepracuje. Jaké jsou rizika spojená s NFT? Mám se bát ztráty peněz nebo je to bezpečné? A co když se mi nějaké NFT nelíbí nebo budu chtít své investice prodat? Jaký je proces prodeje? Zajímal by mě také názor na to, jestli je lepší investovat do známějších umělců nebo zkusit něco od nováčků, kteří možná ještě nejsou tolik profláklí. Je tu někdo, kdo by mohl sdílet nějaké tipy nebo zkušenosti pro úplné začátečníky? Jaký je rozpočet na začátku? Stačí investovat pár korun, nebo je lepší mít větší částku? Rád bych dostal nějaké rady a doporučení, abych necítil jako úplný laik. Díky!