Jaké firmy teď vydělávají po covidu?
Zajímalo by mě, jaké firmy nebo sektory se teď po covidu posunuly v zisku a co vlastně frčí. Všichni víme, že během pandemie hodně firem dostalo zabrat, ale teď už se to nějak stabilizovalo a začíná to vypadat, že některé z nich se dokonce rozjely ještě víc. Co třeba technologie? Slyšel jsem, že spousta lidí přešla na práci z domova a hodně se investuje do online služeb. Jaké konkrétní firmy z této oblasti mají teď nejlepší výsledky? A co zdravotní péče? Zdá se, že investice do biotechnologií rostou. Je to pravda? A co třeba cestovní ruch? Myslíte, že se už dostal zpátky na úroveň před covidem, nebo se tam ještě pořád nedostali? Rád bych znal názory lidí, kteří sledují trhy a vědí, co se teď děje. Zajímal by mě také pohled na e-commerce. Je pravda, že s tím, jak lidé více nakupují online, některé firmy jako Amazon nebo další startupy zažívají boom? Přemýšlím o investicích a chtěl bych mít jasnou představu o tom, kde se dají najít ty nejlepší příležitosti v této postcovidové době. Jaké trendy byste doporučili sledovat? Kde vidíte potenciál pro růst a zisk? Klidně pište i své osobní zkušenosti s investováním do těchto firem či sektorů.