Je dobrý nápad investovat do DeFi projektů v roce 2023?
Chtěl bych se s vámi podělit o své myšlenky a zároveň se zeptat na názor na investice do DeFi projektů. V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích a o tom, jaký mají potenciál změnit způsob, jakým přistupujeme k bankovnictví a investicím. Zajímá mě, jestli si myslíte, že je rozumné investovat do těchto projektů právě teď. Všichni víme, že kryptoměny a s nimi spojené technologie mohou být velice volatilní a občas dost riskantní. Jaké máte zkušenosti s DeFi? Myslíte si, že tyto projekty mají stabilní budoucnost, nebo je to jen další bublina, která praskne? Rád bych věděl, jestli je dobré do toho vkládat peníze v kontextu aktuálních tržních trendů. A co třeba likvidita? Je obtížné rychle prodat tokeny v případě potřeby? Uvažoval jsem i o různých platformách a možnostech, jako jsou yield farming nebo staking. Mnozí tvrdí, že to může generovat pasivní příjem, ale je to opravdu tak výhodné, jak se říká? Jaké jsou potenciální rizika? Bavíme se tu o technologiích, které nejsou úplně pro každého a já mám obavy z toho, že bych mohl přijít o svoje úspory. Jaký máte názor na současný trh DeFi projektů? Myslíte si, že je teď ten správný čas investovat, nebo byste raději počkali na stabilnější období? Opravdu by mě zajímalo vidět různé názory a zkušenosti ostatních lidí, kteří se tímto tématem zabývají.