Jaké NFT nejlépe investují pro pasivní příjem?
Zajímá mě, jaké typy NFT by byly nejlepší pro generování pasivního příjmu. Slyšel jsem, že některé projekty umožňují držitelům NFT vydělávat prostřednictvím různých mechanismů, jako jsou například výplaty z royalty, staking nebo dokonce podíl na zisku z prodeje. Rád bych věděl, na co se zaměřit při výběru těchto digitálních aktiv, abych mohl efektivně investovat a zabezpečit si nějaký stabilní příjem. Existují konkrétní platformy nebo projekty, které se osvědčily v oblasti pasivních příjmů? Jak moc je důležitý výběr správného umělce nebo projektu? Měly by být NFT spojené s konkrétními komunitami nebo mají větší potenciál ty, které jsou více mainstreamové? Také mě zajímá, jaký je vlastně proces nákupu a správy těchto NFT, abych si mohl udržet pasivní příjem bez toho, abych byl neustále zapojený do každodenního obchodování. Není to přece jen o jednorázovém nákupu a čekání na zázrak? Jaké rizika bych měl mít na paměti při investování do tohoto segmentu? Rád bych slyšel názory někoho, kdo už má zkušenosti s investováním do NFT a může mi poskytnout nějaké tipy, co dělat a čemu se vyhnout.