Jaké jsou nejzajímavější DeFi projekty v roce 2025?
Pokud se zaměříme na svět decentralizovaných financí, tak mě zajímá, jaké projekty by mohly v roce 2025 nejvíce zaujmout. Je jasné, že DeFi sektor neustále roste a vyvíjí se, ale co nás v budoucnosti čeká? Myslím, že je dobré sledovat trendy a přemýšlet o tom, kam se tahle oblast ubírá. Zajímají mě konkrétní projekty, které kombinují inovativní technologie s uživatelskou přívětivostí. Jaké platformy a aplikace by mohly mít největší dopad na trh? A co jejich funkce – nabízejí něco víc než běžné půjčky nebo výnosové farmy? Všiml jsem si, že některé projekty se zaměřují na interoperabilitu mezi různými blockchainy, což by mohlo být klíčové pro rozvoj celého ekosystému. Také by mě zajímalo, jaký vliv budou mít regulace na tyto projekty a zda se některé z nich podaří prosadit i v tradičních finančních službách. Jak si myslíte, že se vyvine konkurence mezi různými DeFi platformami? A co NFT v kontextu DeFi – mohou hrát nějakou roli? Pojďme se podělit o názory na to, co bychom měli očekávat od DeFi projektů v roce 2025 a které z nich mají nejlepší potenciál uspět.