Kde najít nejlepší DeFi projekty na investice?
Zajímá mě, jak se vlastně orientovat v té obrovské džungli DeFi projektů, které teď frčí. Každý den se objeví nějaká nová platforma a já mám pocit, že se v tom už vůbec nevyznám. Na internetu je spousta informací, ale většina z nich je buď zastaralá nebo těžko pochopitelná. Hledám tipy na to, kde najít ty nejlepší projekty, do kterých by stálo za to investovat. Jaké platformy nebo weby byste doporučili? A je důležitý třeba sledovat nějaké komunity na sociálních sítích nebo fóra, kde se lidé dělí o své zkušenosti? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní nástroje nebo aplikace, které mohou usnadnit analýzu těchto projektů. Případně co si myslíte o různých analýzách a reportech, které některé weby nabízejí? Napadá vás něco, co by mohlo pomoci s rozhodováním při výběru DeFi projektů? Vím, že jde o rizikovou oblast investic, ale rád bych se dozvěděl více o tom, jak se lépe orientovat a co udělat pro to, abych minimalizoval rizika. Zatím jsem se setkal s několika zajímavými projekty, ale nevím, jestli mám investovat jen do těch, které jsou známější nebo jestli mám hledat i méně známé alternativy. Jaké máte zkušenosti vy? Odkud berete informace a na co si dáváte pozor? Díky moc za všechny rady!