Jak začít s DeFi a získat co největší výnos?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít s DeFi, protože přemýšlím, že bych se do toho pustil, ale vůbec nevím, od čeho se odpíchnout. Četl jsem o různých platformách, jako jsou Uniswap nebo Aave, a slyšel jsem, že tam jsou zajímavé možnosti pro získání výnosu, ale nejsem si jistý, jak to všechno funguje. Jaké jsou první kroky? Musím mít nějaké kryptoměny, abych mohl začít? Jaký je nejlepší způsob, jak si je pořídit a jaké peněženky bych měl používat? Zmiňovali se v několika článcích o likviditních poolích a yield farmingu, ale mám z toho trošku zmatek. Je lepší investovat do stabilních coinů nebo riskovat s něčím volatilnějším? A co třeba poplatky za transakce – nebudou to příliš vysoké náklady na začátek? Objevují se také různé projekty a tokeny, které slibují vysoké výnosy, ale jak poznám, co je důvěryhodné a co ne? Nechci naletět na nějaký podvod nebo ztratit peníze. Slyšel jsem, že diversifikace je důležitá, ale kolik různých projektů bych měl sledovat najednou? Může mi někdo poradit, jak si udělat strategii a co všechno brát v úvahu při investování do DeFi? Chtěl bych mít jasný plán, abych mohl maximalizovat své výnosy. Díky všem za radu!