Můžu na NFT někdy vydělat hodně peněz?
Zajímá mě, jak to vlastně s těmi NFT je. Čím dál víc se o tom mluví a já mám pocit, že to může být dobrá příležitost. Ale fakticky, může na těchto digitálních uměleckých předmětech člověk vydělat hodně peněz? Je tady tolik různých projektů a umělců, kteří prodávají své díla jako NFT, ale jak poznat, co má budoucnost? Je to vůbec něco, co se dá považovat za stabilní investici, nebo je to spíš hazard? Jaké jsou rizika spojená s investováním do NFT? Mám pocit, že ceny skáčou nahoru a dolů jako na horské dráze. Kdo má vlastně peníze na to, aby si kupoval NFT za tisíce dolarů? A pokud bych se rozhodl do toho jít, co by bylo nejlepší udělat? Jaké platformy jsou důvěryhodné a jak zjistit, jestli je nějaký NFT opravdu vzácný nebo cenný? Nechci skončit s něčím, co nebude mít hodnotu. Může mi někdo říct, jaké jsou jeho zkušenosti s investováním do NFT a jestli se mu podařilo na tom něco vydělat? Rád bych slyšel i názory lidí, kteří třeba přišli o peníze. Má smysl sledovat trendy v této oblasti? Jak důležité jsou sociální média pro propagaci NFT a jejich hodnotu? Doufám, že se tu najdou nějací zkušení investoři nebo sběratelé, kteří by mohli sdílet své myšlenky a rady.