Jak najít dobré NFT k investici?
Už nějakou dobu přemýšlím o investování do NFT, ale mám pocit, že se v tom ztrácím. Je to taková novinka a trh je plný různých projektů, které se neustále mění. Jak vlastně poznat, co je dobré a co ne? Slyšel jsem, že některé NFT mohou mít obrovskou hodnotu a že jsou i lidé, kteří na tom dokázali vydělat hodně peněz, ale jak se k tomu dostat? Jaké faktory bych měl brát v úvahu při výběru? Je důležité sledovat umělce nebo projekty, nebo je to spíše o trendech a popularitě? Jak zjistit, jestli má nějaké NFT potenciál růst v hodnotě? A jak moc se vyplatí sledovat komunitu kolem konkrétního projektu? Mám se soustředit na nějaké specifické platformy, jako je OpenSea nebo Rarible, nebo to není až tak důležité? A co bezpečnost? Jak se vyhnout podvodům a ztrátám peněz při investování do NFT? Chtěl bych slyšet názory a zkušenosti od těch, kteří už do NFT investovali. Jakým způsobem jste vy hledali zajímavé projekty a co vám pomohlo učinit rozhodnutí? Rád bych se naučil víc o tom, jak rozpoznat kvalitní NFT a investovat rozumně.