Kde se dají najít nejlepší NFT projekty?
Zdravím všechny, poslední dobou mě hodně zajímají NFT projekty a chtěl bych se zeptat, kde vlastně najít ty nejlepší z nich. Slyšel jsem, že existuje spousta platforem a tržišť, kde se dají koupit nebo prodat různé digitální umělecké díla a další tokeny, ale jak vybrat ty nejzajímavější? Je nějaký konkrétní web nebo komunita, kterou byste doporučili pro sledování novinek v oblasti NFT? Zaujalo mě i to, že na některých sociálních sítích se objevují různé trendy a informace o nově vznikajících projektech. Myslíte si, že je dobrý nápad sledovat influencery nebo umělce, kteří se do toho světa NFT angažují? Jaké máte zkušenosti s investováním do NFT? Dává smysl zaměřit se na konkrétní umělce nebo kolekce, nebo raději riskovat a investovat do nových a neznámých projektů? Chtěl bych mít kvalitní informace a rady od lidí, kteří už mají v tomto oboru nějaké zkušenosti. Jak jste na tom vy? Jaké projekty vás zaujaly a proč? Určitě se podělte o vaše tipy a triky na to, jak najít ty „nejlepší“ NFT projekty.