Jak skloubit investice do akcií a Bitcoin?
Zajímalo by mě, jaký je vlastně ten nejlepší způsob, jak kombinovat investice do akcií a Bitcoin? Na trhu se teď děje spousta zajímavých věcí a já chci mít přehled o tom, jak to co nejlépe skloubit. Mám několik akcií, které mi připadají jako solidní volba, ale zároveň mě láká i Bitcoin a další kryptoměny. Líbí se mi ten potenciál růstu, který Bitcoin nabízí, ale zároveň mám strach z volatility a toho, co se může stát během krátké doby. Jak vlastně zjistit, kolik investovat do akcií a kolik do kryptoměn? Je lepší mít většinu peněz v akciích a menší část v Bitcoinu, nebo to naopak otočit? A co riziko? Jak to řešit, když chci mít diverzifikované portfolio? V poslední době slyším i o různých strategických přístupech k investování do kryptoměn a akcií dohromady. Je lepší pravidelně kupovat Bitcoin nebo se soustředit na akcie s dobrými dividendami? Co říkáte na mixování tradičních a moderních investic? A jaké máte zkušenosti s tímto způsobem investování? Rád bych slyšel názory ostatních, protože v tomhle jsem ještě docela nováček a nevím přesně, jak na to.