Jak poznám, že je NFT podvod?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já mám takový pocit, že se kolem toho točí spousta nejasností a taky podvodů. Chci se zeptat, jak vlastně poznat, že je nějaké NFT podvod? Co všechno bych měl mít na paměti, když se chystám investovat do digitálního umění nebo jiných NFT? Slyšel jsem, že někteří lidé na tom pořádně prodělali, protože koupili něco, co nakonec nemělo žádnou hodnotu. Jaké signály bych měl sledovat? Například, co když je cena příliš nízká nebo když vidím, že někdo prodává NFT bez pořádného záznamu nebo historie? Je důležité prozkoumat tvůrce NFT nebo platformu, kde se to prodává? Měli byste se dívat na recenze nebo něco podobného? A co když je tam nějaký hype na sociálních médiích, jak poznat, jestli je to jen marketingový trik? Jaké jsou nejlepší praktiky pro ochranu před podvody v oblasti NFT a co bych měl dělat, pokud mám pocit, že jsem narazil na podezřelý projekt? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají zkušenosti s investicemi do NFT a ví, jak se vyhnout potenciálním problémům. Díky za každou radu!