Kdo jsou největší podvodníci v oblasti NFT?
Slyšel jsem, že trh s NFT je hodně riskantní a plný podvodníků, ale kdo jsou ti nejhorší z nich? Měl bych se bát neznámých projektů nebo nějakých celebrit, které se snaží prodat svoje digitální umění? Před pár týdny jsem narazil na nějaké příběhy o umělcích, kteří byli okradeni o svá díla a pak je někdo prodával za obrovské částky. Může mi někdo vysvětlit, jak to vlastně funguje a kdo jsou ti lidé, co dělají podvody s NFT? Jak poznám, že je něco špatně? Vím, že existují různé metody jako rug pulls nebo falešné projekty, ale jak zjistit, co je pravda a co ne? A co třeba kryptoměny spojené s NFT? Mohou být i ony součástí těchto podvodů? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní příklady nebo případové studie, které ukazují na tyto podvodníky v akci. Vím, že svět kryptoměn a NFT může být dost zmatený pro nováčky jako jsem já. Takže pokud máte nějaké tipy nebo varování ohledně těchto podvodníků a jejich praktik, budu moc vděčný! Jak se chránit před ztrátami a na co si dát pozor při investování do NFT? Děkuju všem za vaše rady!