Jak si vybrat správné NFT, aby to mělo hodnotu?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já už nějakou dobu přemýšlím, jak si vybrat ta správná, která by mohla mít hodnotu do budoucna. Je to vlastně hrozně zajímavé téma, ale když se podívám na všechny ty projekty a umění, které jsou k dispozici, cítím se trochu ztracený. Jak vlastně víte, co bude za rok nebo dva mít cenu? Existují nějaké osvědčené tipy nebo strategie, jak se orientovat v tom moři digitálních sběratelských předmětů? Mám se zaměřit na známé umělce, nebo je lepší hledat nové talenty, kteří ještě nejsou tak profláknutí? Co třeba trendy v komunitách – má smysl sledovat sociální sítě, abych zjistil, co je populární? A co různé platformy? Je nějaká lepší než jiné pro nákup a prodej? Jak důležité je sledovat celkový trh s NFT a kryptoměnami, abych měl přehled o tom, co se děje? Když si koupím NFT, jak se mám postarat o to, aby jeho hodnota rostla? Mohli byste doporučit nějaké konkrétní projekty nebo umělce, kterým bych měl věnovat pozornost? Vím, že investice do NFT může být riskantní a cena se může rychle měnit, ale jak poznám, že do něčeho investuji rozumně? Může mi někdo poradit, co všechno bych měl zvážit při výběru NFT a jak si ověřit jeho potenciální hodnotu?