Co mám sledovat při investování do kryptoměn? Kde začít?
Přemýšlím o tom, že bych se pustil do investování do kryptoměn, ale vůbec nevím, co všechno bych měl brát v úvahu. Narážím na tolik různých informací a zdrojů, že mě to spíš mátí než pomáhá. Jaké faktory jsou opravdu důležité, když chci investovat do těchto digitálních měn? Měl bych sledovat nějaké specifické ukazatele nebo trendy? Co třeba volatilita cen, bezpečnost burz a peněženek nebo technologický pokrok v oblasti blockchainu? Jak moc se vyplatí být informovaný o vývoji konkrétních projektů a týmů, které za nimi stojí? Zajímají mě také rady ohledně toho, jak začít. Je lepší začít s menšími částkami, nebo se rovnou pustit do větších investic? Jaký je váš názor na diversifikaci portfolia v této oblasti? A co NFT a další podobné trendy? Mám se o ně také zajímat, nebo je to jen další bublina, která praskne? Kde najdu spolehlivé informace a jak se vyhnout podvodům? Vím, že je to dost otázek, ale opravdu bych ocenil jakékoli tipy či rady od těch, kdo už mají nějaké zkušenosti. Jak jste začínali vy a co vám pomohlo na vaší cestě k úspěšnému investování do kryptoměn?