Měli bychom se bát investovat do NFT, když ceny tak rychle rostou?
V poslední době jsem hodně slyšel o investicích do NFT a musím říct, že mě to začíná zajímat, ale mám v tom pár otazníků. Všichni víme, že ceny některých NFT vyletěly do nebes a lidé na tom vydělávají doslova miliony. Ale co když je to jen bublina? Měli bychom se obávat toho, že trh s NFT je příliš volatilní a ceny mohou spadnout stejně rychle, jako vzrostly? Jak si vlastně vybrat, do kterých NFT investovat? Je lepší vsadit na známé umělce nebo na neznámé projekty, které mají potenciál? A co když se investice nevydaří? Jaké jsou reálné rizika spojená s těmito digitálními aktivy? Přemýšlím také o tom, jak moc je důležité sledovat trendy v tomto oboru. Jak často se mění poptávka po různých typech NFT? Měli bychom věnovat pozornost sociálnímu médiu a tomu, co se tam o NFT říká? Taky by mě zajímalo, jak se dají NFT diversifikovat ve portfoliu, aby nebylo všechno vsazeno na jednu kartu. Kdo má zkušenosti s investováním do NFT a jaké rady byste dali někomu, kdo se teď rozhoduje? Myslíte, že je rozumné do NFT investovat teď nebo je lepší počkat a sledovat situaci z bezpečné vzdálenosti? Jaké máte názory na budoucnost NFT jako investice?