Jak poznat, kdy je NFT bublina na spadnutí?
Slyšel jsem hodně o NFT a jak jsou to ty nejžhavější investiční příležitosti poslední doby. Všichni kolem mě mluví o neuvěřitelných částkách, které lidé platí za digitální umění a sběratelské předměty. Ale co když je to jen bublina? Jak vlastně poznat, že se blíží konec tohohle šílenství? Myslím, že by mě zajímalo, jestli existují nějaké signály, které by mohly naznačovat, že ceny začínají být přehnané a že brzy může přijít pád. Je nějaká konkrétní doba, kdy se většinou ceny NFT propadnou? A co třeba trendy v sociálních médiích nebo diskuse v komunitě - mohou to být ukazatele? Mám také pocit, že čím víc lidí o NFT mluví a investuje do nich, tím víc bych měl být obezřetný. Ale jak moc důvěřovat tomuto pocitu? Co říkáte na to, když vidíte, že stále více celebrit a influencerů se pouští do světa NFT? Je to známka toho, že se blíží konec nebo naopak začátek něčeho nového? Jaké máte zkušenosti s tímto trhem a co si myslíte o pravděpodobnosti pádu cen? Jaké faktory bych měl sledovat, abych zjistil, kdy je správný čas vycouvat nebo alespoň být opatrnější? Opravdu by mě zajímalo vaše názory a tipy, protože se chci vyhnout zbytečným ztrátám.