Hledám nejlepší DeFi projekty s vysokým výnosem
Nedávno jsem se začal zajímat o DeFi a slyšel jsem, že některé projekty mohou nabídnout opravdu atraktivní výnosy. Ale jak vlastně poznat, které DeFi projekty jsou ty nejlepší a které opravdu stojí za to? Mám pocit, že na internetu je spousta informací, ale chvílemi mám dojem, že se v tom ztrácím. Jaké kritéria bych měl sledovat při hodnocení těchto projektů? Narazil jsem na různé platformy, ale nevím, jestli jsou spolehlivé nebo jestli mají dobrou reputaci. Kde tedy vlastně najít ty nejžhavější tipy na DeFi projekty, které slibují vysoké výnosy? Vím, že existuje spousta komunitních fór a skupin na sociálních sítích, ale jak poznat, které rady jsou opravdu důvěryhodné? Existují nějaké specializované weby nebo nástroje, které by mi mohly pomoci s analýzou projektů a jejich výnosností? Jak důležité je také sledovat trendové analýzy a co třeba whitepaper daného projektu? Někde jsem slyšel, že audit smart kontraktů by mohl hrát velkou roli v tom, zda se do projektu vyplatí investovat. Je to pravda? Jaké zkušenosti máte s tímto typem investování a na co si dát pozor, abych se vyhnul zbytečným ztrátám? Těch otázek je moc a přál bych si mít lepší přehled o tom, co všechno obnáší investování do DeFi. Budu rád za jakékoli tipy nebo odkazy na užitečné zdroje!