Je investice do NFT stále výhodná, nebo je to jen prchavý trend?
Zajímalo by mě, jestli je investice do NFT (non-fungible tokens) pořád ještě smysluplná nebo jestli se jedná jen o módní vlnu, která brzy vyšumí. Když jsem slyšel o tom, jak lidé prodávají digitální umění a další unikátní digitální předměty za neuvěřitelné částky, začal jsem přemýšlet, jestli bych se měl do toho také zapojit. Mám obavy, že ceny NFT jsou hodně nafouknuté a že za pár let už o ně nebude zájem. Což by mohlo znamenat velké ztráty pro investory. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s investováním do NFT a zda si myslíte, že je to stále dobrá příležitost. Měli bychom brát v úvahu také to, jak se vyvíjí trh s kryptoměnami a celkově s digitálními aktivy. Je možné, že některé NFT budou mít v budoucnu stále hodnotu, zatímco jiné skončí jako jen další zapomenutá věc na internetu? Jakou strategii byste doporučili pro investice do NFT? Je lepší koupit něco známého od známého umělce nebo riskovat s nováčky? A co říkáte na popularitu různých platforem pro obchodování s NFT? Pomůže mi to lépe pochopit, zda mám do toho jít nebo se raději zaměřit na tradiční investice. Děkuju všem za názory!