Jaké trendy v NFT můžeme očekávat do roku 2025?
V posledních letech se svět NFT rozvíjí neuvěřitelným tempem a je jasné, že tento trend bude pokračovat. Ovšem co nás vlastně čeká do roku 2025? Mám na mysli, jaké konkrétní trendy by mohly ovlivnit trh s NFT? Zajímalo by mě, jestli se dá očekávat větší integrace NFT do různých oblastí, jako je umění, hudba nebo dokonce móda. Vím, že už teď vidíme umělce a hudebníky prodávat své díla jako NFT, ale co bude dál? Bude se to rozšiřovat i na další kreativní obory? A co třeba herní průmysl? Jak moc se podle vás zvýší využití NFT v hrách do roku 2025? Zajímá mě také, zda se začnou více uplatňovat i v reálném světě, třeba jako způsob prodeje lístků na koncerty nebo vstupenek na různé akce. Ještě k tomu, co si myslíte o úložištích a platformách pro obchodování s NFT? Myslíte si, že dojde k nějakým velkým změnám nebo inovacím v této oblasti? A jaký vliv budou mít regulace na trh s NFT? Očekáváte, že se objeví nějaké nové právní normy, které by mohly ovlivnit způsob, jakým lidé obchodují s digitálními aktivy? No a nakonec – jak moc si myslíte, že budou lidé ochotni investovat do NFT jako dlouhodobého aktiva? Je to bublina, nebo jsme teprve na začátku něčeho velkého? Rád bych slyšel názory ostatních na tohle téma.