Je Bitcoin teď dobrá investice, nebo je čas ho prodat?
Sleduji trh s kryptoměnami už nějakou dobu a poslední týdny mě opravdu zajímají výkyvy kurzu Bitcoinu. Mám pocit, že se v poslední době hodně spekuluje o tom, zda je Bitcoin stále dobrá investice, nebo bychom ho měli prodat, dokud je ještě jeho cena na slušné úrovni. Není to jednoduché rozhodnutí a já jsem si tím naprosto jistý. Na jedné straně slyším názory těch, kdo tvrdí, že Bitcoin má před sebou velkou budoucnost a že jeho hodnota poroste i nadále, zvlášť s tím, jak se zvyšuje zájem velkých investorů a institucí. Na druhé straně jsou lidé, kteří varují před možným poklesem a doporučují prodat, dokud je ještě čas. Jak vy to vidíte? Jaký je váš názor na aktuální situaci kolem Bitcoinu? Myslíte si, že by teď mohla být vhodná doba k investici, nebo bych měl raději hledat jiné příležitosti? Co si myslíte o technické analýze a různých predikcích cen? Zajímají mě také vaše zkušenosti s investováním do kryptoměn. Jak jste se rozhodovali vy? Máte nějaké tipy na to, jak správně vyhodnotit ten správný čas na koupi nebo prodej? Rád bych slyšel více názorů a zkušeností od ostatních investorů. Díky!