Jaké jsou hlavní trendy v DeFi pro rok 2024?
Když se podívám na DeFi a jeho rychlý rozvoj, zajímalo by mě, jaké trendy by mohly ovlivnit tento sektor v roce 2024. Jaké nové projekty nebo technologie bych měl sledovat? Je pravda, že interoperabilita mezi různými blockchainy bude hrát klíčovou roli? A co decentralizované autonomní organizace? Může se očekávat, že budou mít větší vliv na rozhodování v DeFi? Co takhle regulace - jaké změny můžeme vidět a jak by mohly ovlivnit ekosystém DeFi? Jaké jsou novinky ve světě stablecoinů, a jestli to ovlivní jejich používání v DeFi aplikacích? Mnoho lidí mluví o zvýšené adopci NFT v DeFi - má to nějaký smysl, nebo je to jen trend bez reálného základu? Také by mě zajímalo, jestli se dočkáme většího zaměření na udržitelnost a ekologické aspekty v DeFi projektech. Co si myslíte o budoucnosti decentralizovaných burz? Bude mít tradiční finance šanci na spolupráci s těmito novými platformami? Jaké jsou vaše názory na vývoj tokenizovaných aktiv a jak mohou změnit způsob, jakým investujeme? Všechno tohle mě hodně zajímá a rád bych slyšel názory ostatních.