Můžu si vydělat pasivní příjem jen s malým množstvím peněz?
Zajímá mě, jestli je možné vytvořit pasivní příjem, i když mám jenom pár tisíc korun. Slyšel jsem o různých způsobech, jak vydělávat peníze bez toho, abych musel neustále pracovat, ale většinou to vypadá, že potřebujete investovat nějaké větší částky. Myslím tím třeba investice do akcií nebo nemovitostí, což mi přijde jako něco, co si nemůžu dovolit. Existují ale nějaké alternativy? Například, co třeba investování do kryptoměn? Je to rizikové, ale slyšel jsem, že i s malými částkami se dá něco udělat. Co NFT? Mám pocit, že je to aktuálně hodně populární a lidi na tom dokážou vydělávat. Jaké máte zkušenosti? Je lepší založit si blog nebo YouTube kanál a snažit se získat příjmy z reklamy? V poslední době jsem také přemýšlel o různých aplikacích na investice, co slibují zhodnocení menších částek. Může mi někdo poradit, jestli je to rozumné rozhodnutí nebo jestli mám radši počkat, až budu mít víc peněz? Opravdu mě zajímá, jak začít s něčím malým a co nejlépe využít svůj čas a finance. Děkuji za jakoukoliv radu alebo zkušenost.