Jaký DeFi projekt má teď nejlepší potenciál pro zisk?
V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích a jejich výhodách, což mě přivedlo k zamyšlení nad tím, jaký DeFi projekt by mohl mít v současnosti nejlepší potenciál pro zisk. Vím, že trh se neustále vyvíjí a některé projekty získávají na popularitě rychleji než jiné, ale přesto se snažím najít něco, co má skutečně šanci na růst. Všiml jsem si, že některé projekty se zaměřují na lending a borrowing, zatímco jiné nabízejí různé formy likvidity a yield farming. To vše je ale tak nějak matoucí, protože se pořád objevují nové projekty a trendy. Jak vůbec poznat, který projekt stojí za investici? Zkoušel jsem sledovat různé analýzy a doporučení od expertů, ale občas mám pocit, že každý má jiný názor. Může mi někdo doporučit konkrétní DeFi projekt, který momentálně vypadá slibně? Třeba něco, co má fungující technologii a komunita kolem toho vypadá aktivně? Jaké faktory bych měl při výběru zohlednit? A co říkáte na rizika spojená s těmito investicemi? Je mi jasné, že žádná investice není bez rizika, ale rád bych slyšel názory lidí, kteří se v DeFi pohybují už delší dobu. Děkuji!