Jak vybrat správné NFT pro dlouhodobé investování?
V poslední době se stále častěji mluví o NFT a jejich potenciálu v oblasti investic, ale přiznám se, že jsem v tom trochu ztracený. Jak vlastně vybrat to pravé NFT, když chci investovat na delší dobu? Zajímalo by mě, jestli je důležitá nějaká konkrétní značka nebo umělec, od kterého NFT kupuji, nebo jestli bych se měl spíše zaměřit na trend a poptávku po daných dílech. Jak moc je důležitá historie prodeje těchto tokenů, aby se dalo odhadnout, jak moc porostou v hodnotě? A co ta komunita kolem jednotlivých NFT projektů? Mělo by to hrát roli při mém rozhodování? Slyšel jsem také o tom, že některé projekty mají silné základy a tým za nimi, což by mělo znamenat stabilitu. Jak tedy najít tyto projekty a na co bych se měl zaměřit při prozkoumávání různých NFT platforem? Kolik času bych měl věnovat analýze jednotlivých tokenů před tím, než udělám investici? Víte někdo o nějakých konkrétních tipech nebo strategiích, které by mohly pomoct? Vlastně mám pocit, že je toho tolik, co je třeba zvážit – likvidita, rarita a další faktory. V jakých projektech jste dosáhli úspěchu vy a co byste mi doporučili jako začátečníkovi? Předem díky za vaše rady!