Jaké jsou nejlepší strategie pro investování do NFT na krátkou dobu?
Zajímá mě, jaké jsou nejlepší strategie pro investování do NFT, když mám v plánu držet je jen na krátkou dobu. Slyšel jsem, že trh s NFT je docela volatilní a ceny se mohou rychle měnit, což mi připadá jako ideální příležitost pro rychlý zisk. Jaké faktory bych měl zvážit při výběru NFT, které koupím? Měli byste doporučit zaměřit se na konkrétní umělce nebo projekty, nebo spíše sledovat trendy v komunitě? A co třeba časový rámec – je lepší kupovat NFT v určitém období, kdy je poptávka vyšší, nebo bysme měli spíše investovat po poklesu cen? Jak moc hraje roli social media hype a influencer marketing v hodnotě NFT? Mám mít na paměti také nějaké konkrétní platformy pro obchodování s NFT, nebo jsou všechny podobné? Jaké máte zkušenosti s prodejem NFT během několika dní či týdnů a jaké techniky vám fungovaly nejlépe? Je dobré mít portfolio různých typů NFT, nebo se vyplatí vsadit na jeden silný projekt? Každopádně se snažím porozumět tomu, jak se orientovat v této rychlé a dynamické sféře investování. Jak jste to dělali vy a co byste poradili někomu, kdo chce vstoupit do světa NFT s cílem rychle vydělat?