Měly by se během recese nakupovat nemovitosti nebo raději kryptoměny?
Občas mám pocit, že situace na trhu s nemovitostmi je jako jízda na horské dráze. Když se podívám na poslední roky, obzvlášť teď, když se blíží recese, přemýšlím, jestli je dobrý nápad investovat právě do nemovitostí. Všichni víme, jak stabilním aktivem nemovitosti bývají, ale co když ceny začnou padat? Na druhou stranu, kryptoměny zažívají neuvěřitelné výkyvy a mnozí říkají, že to může být ideální příležitost pro investici. Jak se tedy rozhodnout? Měly by se během recese nakupovat nemovitosti nebo raději kryptoměny? Je lepší mít stabilní pasivní příjem z pronájmu nemovitostí, nebo versus potenciální vysoký zisk z kryptoměn? Co když se kryptoměny ukážou jako bublina a prasknou? Nechci udělat chybu a přijít o peníze. Jaké jsou vaše názory na tuto situaci? Jaké máte zkušenosti s investováním v obdobích ekonomické nejistoty? Je lepší diverzifikovat portfolio nebo se zaměřit jen na jednu oblast? Slyšel jsem různé názory a nevím, co si mám myslet. Jaké máte tipy nebo rady pro někoho, kdo váhá mezi těmito dvěma možnostmi?