Jak začít investovat do NFT, když s tím nemám zkušenosti?
Zajímám se o svět digitálních umění a technologií, ale když se podívám na NFT, mám pocit, že jsem úplně ztracený. Nikdy jsem předtím neinvestoval do žádných digitálních aktiv a nevím, jak to vlastně funguje. Co je vlastně NFT? Jaké jsou hlavní platformy, kde se obchodují? Musím mít kryptoměny, abych mohl začít investovat? A co peněženky? Jakou si mám vybrat a jak s ní pracovat? Mám se orientovat podle popularity jednotlivých umělců, nebo podle trendů na trhu? Jaké jsou rizika spojená s investováním do NFT? Slyšel jsem o lidem, kteří na tom přišli k velkým ziskům, ale také o těch, kteří naopak prodělali. Jak zjistím, zda je konkrétní NFT dobrou investicí? Mohli byste mi doporučit nějaké zdroje informací nebo komunity, kde bych se mohl dozvědět víc? Jaký je nejlepší způsob, jak začít s malým rozpočtem? Existují nějaké rady nebo tipy pro nováčky, které byste mi mohli dát? Opravdu bych chtěl proniknout do tohoto fascinujícího světa NFT a potřebuju nějaké vodítko, protože mám pocit, že bez pomoci to nezvládnu.