Který DeFi protokol je nejlepší pro vydělávání pasivního příjmu?
V poslední době se čím dál víc mluví o decentralizovaných financích a já se snažím najít ten nejlepší způsob, jak využít tyhle trendy na maximum. Rád bych věděl, který DeFi protokol je opravdu nejlepší pro vydělávání pasivního příjmu. Zkoumal jsem několik možností, jako jsou lending platformy a yield farming, ale je toho tolik, že už z toho začínám mít hlavu jako pátrací balón. Přemýšlím, jestli se vyplatí investovat do něčeho konkrétního, nebo je lepší diversifikovat a mít více projektů naráz. Taky mě zajímá, co je nejbezpečnější, protože investování do kryptoměn může být dost riskantní a já bych nerad přišel o peníze. Jaké máte zkušenosti s různými DeFi platformami? Které z nich prostě fungují skvěle a stojí za to na ně sázet? Kdybych chtěl začít s menším obnosem, jaký protokol byste doporučili pro maximální výnosy bez zbytečných komplikací? Třeba jste někdo zkusil už nějaké konkrétní pooly nebo staking a můžete sdílet, jak vám to šlo? Existuje něco jako „best practice“, co se týče investice do DeFi? Budu rád za jakékoli tipy nebo rady od těch, co už mají nějaké zkušenosti. Děkuji!