Charts.cz/Fórum/Kde najdu informace o nejnovějších DeFi projektech?

Kde najdu informace o nejnovějších DeFi projektech?

Zajímá mě, kde bych mohl najít spolehlivé a aktuální informace o nejnovějších projektech v oblasti decentralizovaných financí. Slyšel jsem, že DeFi se stává čím dál tím víc populární a že vznikají nové protokoly, ale nevím, jak je sledovat. Občas jsem zahlédl nějaké zmínky na sociálních médiích nebo v kryptoměnových fórech, ale často to vypadá jako chaos a není úplně jasné, co je důvěryhodné. Rád bych se dozvěděl o nějakých webových stránkách, kanálech na YouTube nebo komunitách, které pravidelně přinášejí novinky a analýzy. Jsou nějaké specializované portály nebo newslettery, které by stálo za to sledovat? Také mě zajímá, jestli existují nějaké nástroje nebo aplikace, které by mi mohly pomoci monitorovat vývoj na trhu DeFi. Jaké jsou nejlepší zdroje pro sledování trendů a novinek? Kdyby měl někdo konkrétní tipy nebo doporučení na místa, kde se dá najít dobrý obsah, budu moc rád. Hlavně by to mělo být snadno dostupné a ideálně v češtině nebo angličtině.

153 slov
1.5 minut čtení
10. 6. 2024
Tereza Vobořilová
Tereza Vobořilová

Pokud hledáš aktuální info o nových DeFi projektech, doporučuji začít na webových stránkách jako CoinGecko nebo DeFi Pulse. Tyhle stránky mají přehledy různých protokolů a jejich market cap. Dobrý je taky Twitter, tam sleduj influencery a projekty, většinou tam dávají novinky hned. Pak jsou tu komunity na Redditu, jako r/DeFi nebo r/CryptoMoonShots, kde lidi sdílí tipy a novinky.

Nezapomeň mrknout na YouTube kanály jako Altcoin Daily nebo Ivan on Tech, ti často diskutují o novinkách a trendech. Jestli chceš mít info přímo do emailu, můžeš zkusit newslettery jako The Block nebo CoinDesk. A pro sledování trendů jsou super aplikace jako Dune Analytics nebo Nansen, ty ti ukážou, co se zrovna děje na trhu.

Takže celkově – kombinuj různý zdroje, sleduj sociální sítě a buď aktivní v komunitách. To je nejlepší způsob, jak být v obraze.

135 slov
1.4 minut čtení
27. 11. 2024
Lucie Jahodová
Lucie Jahodová

Existuje pár dobrých zdrojů, kde můžeš sledovat novinky v DeFi. Začni třeba na Twitteru, tam je spousta projektů a influencerů, co pravidelně tweetují o novinkách ve světě decentralizovaných financí. Sleduj hashtagy jako #DeFi a #Crypto. Další možnost je CoinGecko nebo CoinMarketCap, kde máš přehled o různých projektech a novinkách. Ty weby často mají i sekci s novinkami nebo blogem.

Pak jsou tu YouTube kanály jako Bankless nebo Coin Bureau, ty dělají dost detailní analýzy a přehledy o DeFi projektech. Můžeš taky zkusit Reddit, konkrétně subreddity jako r/DeFi nebo r/CryptoCurrency, tam lidé sdílí své názory a novinky.

Pokud chceš něco víc strukturovaného, zkus newslettery jako DeFi Rate nebo The Block. Je to fajn způsob, jak mít přehled o tom, co se děje bez nutnosti neustálého sledování.

Pro monitoring trhu jsou super nástroje jako Dune Analytics nebo DeFi Pulse, které ti ukážou aktuální trendy a statistiky různých protokolů. S těmito zdroji bys měl být v obraze.

151 slov
1.5 minut čtení
23. 7. 2024
Bohuslav Pecka
Bohuslav Pecka