Je lepší nakupovat kryptoměny teď nebo počkat na pokles?
Když se podívám na současný trh s kryptoměnami, mám pocit, že je to jako jízda na horské dráze. Ceny neustále kolísají a já se ptám sám sebe, zda je rozumné investovat právě teď, nebo jestli by bylo moudřejší počkat na nějaký výraznější pokles. Vím, že už jsem četl o různých strategiích, jako je dollar-cost averaging nebo sledování trendů, ale když to přijde na lámání chleba, mám strach z toho, že bych mohl propásnout příležitost. Co když se ceny teď vyhouply nahoru a já si říkám: "Jakou cenu budu mít za pár týdnů?" Na druhou stranu, co když mě čeká ještě větší propad a já bych měl raději počkat? Je lepší investovat do bitcoinu teď, nebo se spolehnout na to, že trh může klesnout? Četl jsem různé názory expertů a někteří tvrdí, že čím dřív investuji, tím lépe, jiní varují před potenciálními ztrátami. Jak vy to vidíte? Myslíte si, že má smysl investovat do kryptoměn v tuto chvíli, nebo raději počkat na příznivější cenu? Jaké máte zkušenosti s těmito rozhodnutími? Je lepší riskovat a nakupovat hned, nebo si počkat a doufat v pokles?