Jak začít investovat do NFT?
Přemýšlím o tom, že bych se chtěl pustit do investování do NFT, ale vlastně nevím, kde začít. Je to teďka hodně populární a slyšel jsem, že ceny některých digitálních umění a sběratelských kousků šly do astronomických výšin. Ale jak to vlastně funguje? Mám vůbec nějaké šance na úspěch, když nemám žádné zkušenosti s kryptoměnami nebo blockchainem? Je pravda, že NFT jsou jenom bublina, která praskne? Co všechno bych měl vědět před tím, než do toho skočím? Potřebuji nějakou speciální peněženku pro kryptoměny, nebo je to jedno? Jak si mám vybrat, které NFT koupit? Existují nějaké platformy, které jsou lepší než jiné? A co ty poplatky, o kterých jsem slyšel? Jak moc to může ovlivnit moji investici? Zajímalo by mě také, jak se určuje hodnota NFT. Může se to měnit ze dne na den a co když investuji do něčeho a pak to nikdo nechce? Je tam nějaká možnost, jak se ochránit před ztrátou, nebo je to prostě risk jako každá jiná investice? Můžete mi doporučit nějaké zdroje informací nebo komunity, kde se mohu dozvědět víc? Jaké jsou vaše osobní zkušenosti s investováním do NFT a co byste mi poradili jako začátečníkovi?