Jak bych měl začít s investováním do NFT?
Zajímá mě, jak vlastně začít s investováním do NFT. Už nějakou dobu slyším o tom, jak jsou NFT populární a jak se některé digitální umělecké díla prodávají za miliony. Ale kde vůbec začít? Mám pocit, že je to pro mě jako nováčků v oblasti kryptoměn a investic celkem odvážné. Jaký je vůbec proces nákupu NFT? Musím mít nějakou kryptoměnu, abych mohl nakupovat? Jaké platformy jsou spolehlivé? Líbí se mi myšlenka investovat do digitálního umění, ale nevím, jak se orientovat mezi tolika různými projekty a umělci. Jaké faktory bych měl brát v úvahu při výběru NFT? Je důležité sledovat trendy nebo je lepší investovat do něčeho, co se mi osobně líbí? A co rizika? Je to všechno jen bublina nebo mají NFT skutečně hodnotu, která poroste? Jaký je nejlepší způsob, jak se vzdělat v tomto tématu? Existují nějaké zdroje nebo komunity, které byste doporučili pro nové investory? Byl bych vděčný za jakékoli tipy nebo rady, které by mi pomohly udělat první krok do světa NFT a udělat informované rozhodnutí. Děkuji!