Jaké platformy jsou nejlepší pro automatizaci obchodování s kryptoměnami?
Mám takový dotaz ohledně automatizace obchodování s kryptoměnami. Slyšel jsem, že existuje spousta různých platforem a nástrojů, které vám mohou pomoci s tímto strašně zajímavým světem. Osobně mě to láká, protože ne vždycky mám čas sedět u počítače a sledovat trhy, a vím, že nějaké automatizované systémy by mi mohly pomoci lépe využít příležitosti. Zajímalo by mě, jaké platformy jsou teď považovány za nejlepší na trhu? Může mi někdo doporučit něco, co je uživatelsky přívětivé a není příliš složité na nastavení? Taky bych rád věděl, jestli se dá nějakým způsobem testovat strategie předtím, než do nich investuji skutečné peníze. Vím, že existují různé typy botů a automatizovaných obchodních systémů, ale nemám moc přehled o tom, které z nich skutečně fungují a které jsou spíš jen marketingový trik. Také by mě zajímaly názory na to, jak důležitá je bezpečnost těchto platforem – slyšel jsem nějaké příběhy o hackování a podvodech v kryptosvětě, takže bych rád měl jistotu, že moje prostředky budou v bezpečí. Pokud má někdo zkušenosti s konkrétními platformami nebo dokonce s nějakými tipy na strategie pro automatizaci tradingu, budu velmi vděčný za jakoukoli radu! Děkuji předem!