Můžu na NFT opravdu vydělat peníze, nebo je to jen bublina?
Takže uvažuji o tom, že bych se ponořil do světa NFT a zajímá mě, jestli je to opravdu cesta, jak vydělat nějaké peníze, nebo jestli to je jen další módní trend, který skončí jako bublina. V posledních měsících jsem slyšel spoustu zpráv o tom, jak lidé prodávají digitální umění za šílené částky a docela by mě zajímalo, jestli je to reálné. Mám pocit, že hodně lidí investuje do NFT s vidinou rychlého zisku, ale co když nakonec na tom prodělají? Jaký je váš názor na dlouhodobou hodnotu NFT? Je možné na tom skutečně vydělat peníze, nebo by si člověk měl raději počkat, až se trh ustálí? Myslíte si, že existují nějaké konkrétní projekty nebo umělci, kteří mají potenciál a mohli by přinést zisky? A co případné riziko ztráty? Jak se dá rozpoznat dobrá investice v této oblasti? Chtěl bych se také zeptat, jak moc se liší NFT od běžných investic jako jsou akcie nebo kryptoměny. Jsou tam nějaké zásadní rozdíly v přístupu k investování? Mám strach zapojit se do něčeho, co může padnout na dno během pár měsíců. Jaký máte zkušenosti vy ostatní? Je dobré se do toho pouštět, nebo je lepší si vzít čas a pořádně prozkoumat všechny aspekty NFT před tím, než do toho vložím peníze?