Jak si mohu vytvořit vlastní NFT a prodávat je?
Zajímalo by mě, jak přesně funguje proces tvorby vlastního NFT. Rozumím tomu, že NFT znamenají nezaměnitelné tokeny a že se s nimi často obchoduje na různých platformách, ale jak začít? Mám nějaké umělecké dílo, které bych chtěl přetvořit na digitální token, ale nevím, kde začít. Jaké jsou první kroky, které bych měl podniknout? Potřebuju nějaké technické dovednosti, abych si vytvořil NFT? A co platformy jako OpenSea nebo Rarible? Jaký je rozdíl mezi nimi a jak se rozhodnout, kterou použít? Zajímalo by mě také, jaká jsou práva na autorská díla v souvislosti s NFT. Pokud prodám své NFT, co se stane s mým původním dílem? Mohu z něj i nadále profitovat nebo ho používat? A co ceny? Jak určuju cenu svého NFT a jak se vyhnout tomu, abych to prodal příliš levně nebo naopak příliš draze? Je dobré mít nějakou marketingovou strategii k prodeji? Jakým způsobem propagují ostatní své NFT? Existují nějaké skupiny nebo fóra, kde bych mohl najít potenciální kupce? Opravdu mě zajímají všechny aspekty tohoto procesu – od vytvoření až po prodej. Děkuji za jakoukoli radu alebo tip.