Charts.cz/Fórum/Jaké nové kryptoměny byste doporučili sledovat v roce 2025?

Jaké nové kryptoměny byste doporučili sledovat v roce 2025?

V posledních letech se svět kryptoměn neuvěřitelně dynamicky vyvíjí a já mám pocit, že rok 2025 bude ještě zajímavější než předchozí roky. Chtěl bych se zeptat, jaké nové kryptoměny byste doporučili sledovat v příštím roce? Myslím tím nejen ty, které už mají nějakou historii, ale i ty, které teprve začínají a mohly by se prosadit. Je jasné, že trh je plný různých projektů, které slibují revoluci v technologiích nebo řešení aktuálních problémů. Zajímalo by mě, na co se zaměřit při výběru nových projektů a jaké faktory považujete za klíčové při posuzování potenciálu kryptoměn? Je také něco konkrétního, co podle vás v roce 2025 ovlivní ceny těchto nových digitálních měn? A co takhle trendy jako DeFi nebo NFT? Myslíte si, že nějaké nové krypto projekty budou spojeny s těmito oblastmi? Rád bych slyšel názory a tipy od těch z vás, kteří aktivně sledujete trh s kryptoměnami a máte přehled o tom, co se chystá. Jaké novinky vás zaujaly a proč? Věřím, že sdílení zkušeností a pohledů na nové kryptoměny může pomoci všem nám lépe orientovat se v tom chaotickém světě investic.

180 slov
1.8 minut čtení
23. 2. 2024
Miroslava Dvořáková
Miroslava Dvořáková

Když se díváme na rok 2025, určitě bych doporučil sledovat projekty spojené s DeFi a NFT, protože tyhle trendy pořád nabírají na síle. Projekty jako třeba Aave nebo Uniswap už teď ukazují, jak moc může decentralizované financování změnit trh. Novější projekty, které by mohly mít potenciál, jsou třeba nějaké stablecoiny zaměřené na specifické trhy nebo ekologické kryptoměny, co se snaží o udržitelnost.

Důležité je koukat na tým za projektem, jestli mají nějakou historii nebo zkušenosti. Taky je dobrý sledovat, jaké mají partnerství a jestli se už zapojili do nějakých větších ekosystémů. V roce 2025 by mohlo hodně záviset na regulacích a adopci kryptoměn velkými firmami, což by mohlo ovlivnit ceny. Takže sledovat zprávy a trendy v oblasti blockchainu bude klíčový.

Je to fakt divoký svět a hodně projektů může zaujmout, ale vždycky je lepší dělat si vlastní průzkum a nedávat všechno do jednoho košíku.

144 slov
1.4 minut čtení
2. 12. 2024
Pavel Holuša
Pavel Holuša

V roce 2025 bych určitě sledoval projekty, které se zaměřují na DeFi a NFT, protože tyhle trendy stále nabírají na popularitě. Třeba nějaké nové platformy pro decentralizované financování nebo inovativní NFT tržiště by mohly mít velký potenciál. Hlavním faktorem je tým za projektem - pokud mají dobrou reputaci a zkušenosti, to je vždy plus. Také je dobrý ukazatel, jak moc je projekt aktivní na sociálních sítích a v komunitě, protože zapojenost lidí často předpovídá úspěch. Trhy jsou teď dost volatilní, takže sledujte i regulace a jejich vliv na ceny. Z nových projektů mě zaujaly třeba některé blockchainy zaměřené na škálovatelnost a rychlost transakcí, což je pro budoucnost krypto hodně důležité. Takže ano, určitě držet krok s novinkama a nebát se experimentovat!

121 slov
1.2 minut čtení
30. 9. 2023
Dana Dostálová
Dana Dostálová