Jaké nové kryptoměny byste doporučili sledovat v roce 2025?
V posledních letech se svět kryptoměn neuvěřitelně dynamicky vyvíjí a já mám pocit, že rok 2025 bude ještě zajímavější než předchozí roky. Chtěl bych se zeptat, jaké nové kryptoměny byste doporučili sledovat v příštím roce? Myslím tím nejen ty, které už mají nějakou historii, ale i ty, které teprve začínají a mohly by se prosadit. Je jasné, že trh je plný různých projektů, které slibují revoluci v technologiích nebo řešení aktuálních problémů. Zajímalo by mě, na co se zaměřit při výběru nových projektů a jaké faktory považujete za klíčové při posuzování potenciálu kryptoměn? Je také něco konkrétního, co podle vás v roce 2025 ovlivní ceny těchto nových digitálních měn? A co takhle trendy jako DeFi nebo NFT? Myslíte si, že nějaké nové krypto projekty budou spojeny s těmito oblastmi? Rád bych slyšel názory a tipy od těch z vás, kteří aktivně sledujete trh s kryptoměnami a máte přehled o tom, co se chystá. Jaké novinky vás zaujaly a proč? Věřím, že sdílení zkušeností a pohledů na nové kryptoměny může pomoci všem nám lépe orientovat se v tom chaotickém světě investic.