Kdo jsou nejlepší poskytovatelé automatizovaného obchodování pro začátečníky?
Mám dotaz ohledně automatizovaného obchodování, protože si nejsem úplně jistý, kde začít. Je to pro mě úplně nová oblast a jsem si vědom, že existuje spousta různých platforem a služeb, které nabízejí různé možnosti obchodování bez nutnosti neustále sledovat trhy. Ale jak se v tom všem vyznat? Jaké jsou ty nejlepší možnosti pro někoho, kdo s tímto stylem investování teprve začíná? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní platformy, které jsou obzvlášť uživatelsky přívětivé nebo mají dobré vzdělávací materiály pro nováčky. Dále bych ocenil názory na to, jak důležité je mít na začátku zkušeného mentora nebo komunitu, která by mi mohla pomoci se naučit základy. Měli byste doporučit nějaké specifické nástroje nebo software pro automatizaci obchodování, které jsou oblíbené mezi začátečníky? A co třeba poplatky? Jak moc na tohle všechno musím myslet, když začnu investovat do automatizovaných systémů? Určitě se chci vyhnout podvodům a nekvalitním poskytovatelům, takže pokud máte nějaké tipy na ověřené a důvěryhodné platformy, budu za ně moc vděčný. Děkuji předem za vaše rady!