Jak mám začít s investováním do kryptoměn, když jsem úplný začátečník?
Zdravím všechny, rozhodl jsem se, že bych chtěl začít investovat do kryptoměn, ale vůbec nevím, kde začít. Nikdy jsem předtím do ničeho neinvestoval a většinu toho, co jsem slyšel o bitcoinu a dalších měnách, jsem se dozvěděl z různých článků na internetu. Je to pro mě úplně nový svět a cítím se trochu ztracený. Jaké jsou první kroky, které bych měl udělat? Měl bych si nejdřív vybrat nějakou burzu nebo peněženku? Jaký je vlastně rozdíl mezi nimi? Je lepší začít s bitcoinem nebo nějakými jinými altcoiny? A co ty věci jako NFT? Mají smysl investovat do nich jako začátečník? Opravdu se dá na kryptoměnách vydělat, nebo je to spíš loterie? Existují nějaké tipy, jak se vyhnout podvodům a neztratit peníze hned na začátku? Jaké informace bych měl sledovat, abych byl v obraze a mohl dělat lepší rozhodnutí? Vím, že je důležité mít nějakou strategii a neinvestovat všechny peníze najednou, ale jak přesně takovou strategii vytvořit? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale opravdu potřebuju nějaké rady pro začátek. Díky!