Jaká je nejlepší strategie pro diverzifikaci NFT portfolia?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak mohou být skvělou investicí, ale mám pocit, že je tady ještě spousta nejasností kolem toho, jak vlastně správně diverzifikovat NFT portfolio. Na trhu je tolik různých typů NFT, od umění po herní předměty, hudbu a dokonce i virtuální nemovitosti. Jak si mám vybrat, do čeho investovat? Co by měly být moje hlavní úvahy při nákupu různých typů tokenů? Je rozumné mít v portfoliu jak umělecké NFT od známých umělců, tak i méně známé projekty, nebo se na to mám dívat jinak? Jaké jsou nejlepší postupy pro rozložení rizika? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní platformy nebo trhy, které mohou pomoci s diverzifikací. Jak moc velký podíl by měly mít různé kategorie NFT v mém celkovém portfoliu? A co ziskovost – jsou některé typy NFT stabilnější než jiné? Taky bych rád věděl, jestli existují nějaké trendy nebo specifické oblasti v NFT světě, které by mohly mít větší potenciál do budoucna. Jak se k tomu postavit? Je lepší mít menší množství dražších NFT nebo více levnějších kusů? Chtěl bych slyšet vaše názory a rady ohledně této stále se vyvíjející oblasti. Díky moc za pomoc!