Charts.cz/Fórum/Jaké jsou největší NFT projekty v roce 2025?

Jaké jsou největší NFT projekty v roce 2025?

Zajímá mě, jaké budou největší NFT projekty v roce 2025. Sledoval jsem vývoj NFT trhu v posledních letech, a zdá se mi, že se to dost rychle mění. Různé platformy, umělci a sběratelé neustále přicházejí s novými nápady a inovacemi. Přemýšlím, které projekty by mohly mít v budoucnu největší vliv na trh s NFT. Jaké trendy se v současnosti objevují? Myslíte si, že některé známé projekty jako Bored Ape Yacht Club nebo CryptoPunks budou i nadále dominovat? Nebo si myslíte, že se na scénu dostanou nové projekty, které mohou být ještě úspěšnější? Jak důležité je sledovat vývoj uměleckých směrů a technologických inovací pro úspěch NFT? Jak se vyvíjí poptávka po NFT v herním průmyslu nebo u digitálního umění? Zajímalo by mě také, jestli se vyplatí investovat do NFT projektů v rané fázi nebo je lepší počkat na stabilnější projekty. Kde bych měl hledat aktuální informace o těchto projektech, abych mohl činit informovaná rozhodnutí? Jaké faktory byste doporučili zvážit při hodnocení potenciálu NFT projektu? Díky za jakékoli tipy a názory!

169 slov
1.7 minut čtení
4. 5. 2023
Pavla Rybářová
Pavla Rybářová

Takže, co se týče NFT projektů v roce 2025, určitě je to teď fakt na vzestupu a hodně se to mění. Bored Ape Yacht Club a CryptoPunks asi zůstanou na vrcholu, ale myslím, že se objevují i nový projekty, který by mohly dost překvapit. Třeba to bude něco spojenýho s herním průmyslem, protože tam je velká poptávka po NFT, hlavně u herních předmětů a skinů.

Sledování trendů v umění a technologiích je hodně důležitý, protože to může dost ovlivnit úspěch projektů. Investice do NFT v rané fázi může být riskantní ale i výhodná, záleží na tom, jak dobře si člověk vybere. Já bych se díval na projekty s aktivní komunitou a solidním týmem za nimi.

Aktuální info najdeš třeba na Twitteru nebo Discordu, tam se dávají často novinky a spekulace. Při hodnocení potenciálu projektu bych bral v potaz unikátnost, užitečnost a zapojení komunity – to všechno hraje roli. Takže jo, je to dost dynamický a musíme být ostražitý.

158 slov
1.6 minut čtení
22. 5. 2024
Anna Růžičková
Anna Růžičková

V roce 2025 bych tipoval, že některé z největších NFT projektů můžou být ty, co už teď jedou, jako Bored Ape Yacht Club a CryptoPunks, ale určitě se můžou objevit i nový hráči. Sleduju, že se dost zaměřuje na kombinaci NFT s herním průmyslem a to vypadá hodně slibně. Hry s možností vlastnit a obchodovat s unikátními předměty nebo postavami by mohly úplně změnit hru. A co se týče umění, tak digitální umělci stále víc experimentují a přicházejí s novými formáty, což taky může přitáhnout pozornost. S investicema do raných projektů to je risk, ale může to vyjít. Dobrý je sledovat komunity na Discordu nebo Twitteru, kde se hodně diskutuje o novinkách a trendech. Furt platí, že je důležitý koukat na tým za projektem, jejich vizi a jestli mají nějaký reálný plán. Takže jo, sleduj trendy a buď opatrnej s penězma.

141 slov
1.4 minut čtení
25. 9. 2023
Pavla Kubíčková
Pavla Kubíčková